Crest 3D White избелващи ленти и пасти в България. Висококачетсвени продукти за дентална грижа от Проктър& Гембъл САЩ.
Съвместно с Oral-B и под ръководството на Procter&Gamble през 2005 г. компанията представи революционните продукти избелващи пасти и ленти за избелване на зъби като алтернатива на скъпо-струващите избелващи процедури в стоматологичните кабинети.
Crest постави нова ера в естетичната стоматология като направи избелването на зъби в домашни условия не само възможно, но достъпно, лесно, ефикасно и не на последно място- безвредно.
Продуктите Crest 3D White са одобрени и сертифицирани от американската агенция за безопасност на лекарствата и храните FDA. Години наред брандът Crest заема челно място по продажби на продукти за дентална грижа в САЩ. Според анкета проведена през 2013, Crest Professional Effects е най-предпочитаният продукт за избелване на зъби сред американските потребители.
Всички продукти Crest 3D White са произведени в САЩ /Cincinnati OH 45202 USA/, одобрени и сертифицирани съгласно нормите на FDA. За повече информация, продуктови ревюта и последни новини натиснете тук
 
 
 
Директен вносител на всички продукти Crest 3D White за България. Ако и вие желаете да се сдобиете с ослепително-бяла усмивка, разгледайте секцията „Продукти“ и изберете най-подходящия за себе си. Качеството е гарантирано.
 
3d white Professional Effects