Често Задавани Въпроси

Какви резултати да очаквам след употребата на ленти за избелване на зъби Crest?

- Правилната употреба на ленти за избелване Crest Whitestrips гарантира премахването на дългогодишни оцветявания и петна като възвръща естествения цвят на зъбите. В зависимост от модела избелващи ленти, нивото на избелване варира между 2-8 тона по скалата на Vita.

Вредни ли са лентите за избелване Crest Whitestrips и увреждат ли емайла?

- Продуктите Crest Whitestrips не увреждат емайла. Всички продукти са одобрени от американската агенция по храните и лекарствата /FDA/ САЩ

Къде мога да използвам Crest Whitestrips?

- Лентите за избелване на зъби Crest Whitestrips могат да бъдат използвани навсякъде: вкъщи, офиса, във фитнеса, на среща с приятели и т.н. Те са безцветни и никой няма да забележи, че ги носите.

Как действат лентите за избелване Crest Whitestrips?

- Лентичките за избелване са направени от полиетиленов материал, прилепващ плътно към зъбите. От вътрешната си страна лентите са покрити с тънък слой гел, съдържащ ниска концентрация на водороден прекис. При контакт със зъбите водородният прекис бързо се разпада на вода и кислородни радикали. Те от своя страна навлизат в дентиновите каналчета, разкъсват натрупаните пигменти и чрез дифузия ги извличат навън.

Кога се получава пълен ефект и колко време трае той?

- В зависимост от съответния продукт, конкретни резултати се забелязват след първите 3 дни на употреба: при Professional Effects и Аdvance Vivid след 3 дни, при Stain Shield и Gentle Routine след седмица. Ефектът се запазва в рамките на до 2 години след употребата, като този период може да бъде удължен при спазване на добра устна хигиена.

 

Защо понякога виждам малки бели точици върху зъбите, когато премахна лентата?

- Възможна е появата на бели точици след първите приложения, но те са временни и изчезват няколко часа след това.

 

Мога ли да избеля изкуствени зъби с лентичките за избелване Crest Whitestrips?

- Не, продуктите на Crest 3D White имат ефект само върху естествени зъби като връщат и запазват техния естествен бял цвят.

 

Как да използвам лентите за избелване Crest?

- Под всеки продукт в сайта има „Описание“ и „Употреба“. Допълнителна информация може да намерите тук

 

Понякога остава гел по зъбите след употреба на лентите на Crest 3D White. Как се отстранява?

- Възможно е понякога да остане минимално количество гел по повърхността на зъбите. Може да премахнете гела с изплакване, забърсване със салфетка или да измиете зъбите си.

 

Мога ли да се храня или пия течности докато съм с Crest Whitestrips лентички върху зъбите?

- Не, не се препоръчва да се храните или пиете течности докато имате лентички върху зъбите си.

 

Мога ли да пуша докато нося Crest Whitestrips върху зъбите?

- Не, не e препоръчително да пушите докато лентичките са върху зъбите ви.

 

Защо нямам резултат от избелването с Crest 3D White или той е прекалено слаб?

- При малка част от хората е възможно 1 опаковка да се окаже недостатъчна за постигане на очаквания резултат. В такъв случай е желателно да повторите процедурата и/или да започнете използването на някой от пастите за зъби серията Crest 3D White. При всички случаи, употребата на паста за зъби марка Crest ще подпомогне по-продължителното запазване на естествената белота на зъбите.

 

Какво съдържат лентите за избелване на зъби Crest 3D Whitestrips?

- Съдържание на Crest Whitestrips може да откриете тук

 

Опасен ли е водородният прекис, който се съдържа в лентите за избелване на Crest 3D Whitestrips?

- Не, водородният пероксид не е опасен както за здравето така и за емайла на зъбите. Той е основна част в повечето води за усти, избелващи пасти и други продукти за орална хигиена. По данни на FDA(американската агенция за безопасност на храните и лекарствата) водородния пероксид е напълно безопасен и няма странични и нежелани последствия след употребата му.

 

Мога ли да използвам лентичките за избелване на Crest 3D Whitestrips ако имам кариес?

- Не е желателно да използвате Crest Whitestrips при условие, че имате неизлекуван кариес.

 

Мога ли да използвам ленти за избелване на зъби Crest 3D White по време на бременност?

- Няма данни за неблагоприятни въздействие върху плода при бременни жени, използващи продукти за избелване на зъби на Crest 3D White. Моля, консултирайте се с Вашият лекар.

 

Какво да правя ако усетя чувствителност докато трае процедурата на избелване на зъбите с лентите Crest 3D White Whitestrips?

- При някои хора е възможно да се получи чувствителност на зъбите в първите дни на употреба на лентите за избелване на Crest Whitestrips. Обикновено чувствителността отшумява след няколко дни, но ако продължи повече прекратете употребата на лентите. При хора с чувствителни към избелване зъби препоръчваме Crest 3D White Gentle Routine за нежно избелване.

 

Колко често мога да използвам ленти за избелване на зъби Crest Whitestrips?

- Една процедура за избелване с ленти Crest 3d white поддържа зъбите бели до 2 години. Този период зависи изключително от устната хигиена на човек. Използването на паста за зъби Crest Whitening удължава този период. Избелване на зъби с ленти Crest 3D Whitestrips препоръчваме да се извършва максимум 2 пъти годишно!

 

Как и къде да съхранявам Crest 3D white лентите за избелване на зъби?

- Желателно е опаковката с лентите да се съхранява на тъмно и хладно място, но не в хладилник.

 

Как и къде да поръчам продукти Crest?

- Всички продукти за избелване на зъби марката Crest 3d white може да поръчате от нашия уебсайт посредством телефон,електронна поща или директна онлайн поръчка. Продуктът се заплаща след като Ви бъде доставен.

 

Всички продукти, които се предлагат тук са произведени в САЩ /Cincinnati, OH 45202, USA/