Общи условия

 

Продукти:
Всички продукти Crest, предлагани в whitening-bg.com, са с произход Синсинати, Охайо 45202, САЩ. Всички продукти са сертифицирани съгласно нормите на американската агенция за безопасност на храните и лекарствата” – FDA. Всички търговски права на марката Crest са притежание на Procter&Gamble и всяко тяхно употребяване от трети лица е забранено.

Цени и промоции:
Цените на продуктите са крайни и са в български лева. Промоциите са валидни до изчерпване на количествата или до настъпване крайния срок на промоцията.

Доставката на всички продукти се извършва чрез куриер. За поръчки над 60.00 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА.

Поръчка и плащане
Поръчка може да бъде заявена чрез телефон, електронна поща или онлайн платформа.
Заплащането се осъществява с наложен платеж при доставяне на пратката. Купувача е длъжен да посочи точен адрес за доставка, две имена и телефон за контакт.

Замяна на закупен продукт и отказ от поръчка
В случай че клиент желае да замени или откаже закупен продукт, разходите за връщане на продукта и/или изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. Клиентът има право да се откаже от поръчан продукт в срок до 30 работни дни от получаването му, в случай че той не е използван, не е нарушена целостта на опаковката във вида, в който е получен и отговаря на условията по чл.55 от ЗЗП.
 
Права и задължения на сайта
Сайтът е длъжен да спазва стриктно Закона за защита на личните данни на Р. България, да защитава предоставената клиентска информация, да доставя поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес. Крест БГ има право да не достави поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон.  

Права и задължения на купувача
Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, електронна поща и адрес за доставка.
Клиентът има право да получи поръчания продукт, както и да се откаже от него в срок от седем работни дни от датата на доставка в съответсвие Закона за защита на потребителите на Република България.