Crest избелващи ленти и пасти за зъби в България

Crest 3D White избелващи ленти и пасти за зъби на козметичния гигант Procter&Gamble в България.  Висококачетсвени продукти за дентална грижа от САЩ.

Преди повече от 15 години марката Crest представи на американския пазар революционните си продукти избелващи ленти и пасти за зъби като положи началото на нова ера в естетико-стоматологичния сектор по целия свят.
Вече повече от десетилетие продуктите Crest се радват на огромен интерес в Северна Америка, Европа, Азия и Австралия. Нашите продукти превърнаха избелването на зъби в рутинна, домашна процедура. Crest направи възможно и достъпно блестящата усмивка да бъде постигната лесно и бързо, дори без да е нужно посещение в специализиран център или кабинет. Продуктите на марката са не само изпитани и доказани във времето, но придружени с десетки изследвания и анализи, които показват не само тяхната ефективност, но и безопасност. Неслучайно цялата  продуктова гама на  Crest е одобрена и препоръчвана от американската асоциация на стоматолозите ADA. 
Повече от 10 години брандът е лидер в производството и продажбата на избелващи и клинични пасти за зъби в САЩ, които помагат на милиони хора да се справят с проблеми като „кървящи венци“, „лош дъх“, „натрупване на зъбен камък“ , дългогодишни петна и т.н. За нас е удоволствие да ви представим цялата гама продукти на Crest.
Директен вносител за България – Крест Бг Комерс ЕООД.
Оригинални продукти на Procter & Gamble USA
Добре дошли в света на красивите усмивки!
 
*Крест БГ не носи отговорност за продкти, закупени от други магазини или търговци в страната и чужбина.